In ons theater kunt u met uw gezelschap unieke en feestelijke momenten beleven. Het theatergezelschap van Van Ravesteijn Theater & Events, brengt theaterdiners die een onvergetelijke avond uit garanderen. Een goed idee voor een personeelsuitje, een jubileum of vrijgezellenuitje.

Dit gezelschap speelt door heel Nederland diner-voorstellingen en verzorgt de theaterdiners in Het Souterrain Theater.

ANNA & US HEIT

Het eerste stadhoudersechtpaar van Friesland zingt en vertelt in hun eigen paleis! Een ongekend indrukwekkend theaterstuk tussen de gangen door. Het publiek dineert en Anna en Us Heit komen spoken. Ze realiseren niet dat “het volk” al hun geheimen aanhoort. Met veel humor en interactie.

4-gangen keuzediner: vanaf € 27,50 / Theatervoorstelling: € 25,- Voor groepen vanaf 8 personen!

US HEIT TEA

Willem Lodewijk van Nassau zingt en vertelt tijdens een heerlijke Heege T: Oftewel een High Tea.

Al vanaf 6 personen kan men in besloten sfeer een lachwekkende voorstelling meemaken. Heerlijk genieten van een high-tea in drie gangen en tussendoor wordt je verrast door de gevatheid, spel en zang van de stadhouder. Hij is op zoek naar zijn echtgenote, die hem continue probeert te ontwijken.

High Tea € 19,50 p.p. / Theatervoorstelling € 25,- p.p.

Wedding Challenge 

Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof is een prachtige en historische locatie waar je elkaar het ja-woord kunt geven. Trouwambtenaar, Jan-Dirk van Ravesteijn, staat er regelmatig in toga. Hij combineerde zijn trouwervaringen met zijn acteurschap en heeft een hilarisch programma gemaakt voor vrijgezellenuitjes.

Als ambtenaar kan hij haarfijn de valkuilen op hilarische wijze weergeven. De kersverse bruid of bruidegom wordt klaargestoomd voor het huwelijk, tijdens een diner of een high tea. De opmaat naar een leven lang samen mag net zo onvergetelijk zijn als de grote dag.

The Wedding Challenge is een persoonlijk programma. Nagenoeg op maat gemaakt en geschikt voor groepen vanaf 6 gasten.