Stichting De Vier Pelikanen; Het Souterrain Theater & Het Mammemahuis.

De Stichting Vier Pelikanen

26 augustus 2015

Stichting De Vier Pelikanen is opgericht op 26 augustus 2015. De stichting komt voort uit het gelijknamige theater in Leeuwarden. De stichting heeft een Culturele Anbi status.

De stichting heeft als doel:
Het organiseren van culturele activiteiten voor de regio Leeuwarden.

Stichting de Vier Pelikanen houdt zich in grondbeginselen bezig met het bieden van een kleinschalig podium aan diverse culturele uitingen; De theaters als bezienswaardigheid openstellen voor publiek en de bekendheid in Nederland en Europa promoten; En voorts al hetgeen in de ruimste zin met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Sinds de sluiting van het Theater De Vier Pelikanen, welke een andere bestemming kreeg, worden de activiteiten voor de stichting georganiseerd vanaf de Oosterkade 129 in Leeuwarden.

De stichting doet de programmering van het Souterrain Theater in Leeuwarden en het Mammemahuis in Jellum en organiseert kleinschalige festivals in de gemeente Leeuwarden met educatieve doelen.

De Vier pelikanen Jaarrekening 2019 

Bestuur:

JD van Ravesteijn; Voorzitter
H Smit; Penningmeester
H Riezebos; Secretaris

Correspondentie:

Oosterkade 129
8911KJ Leeuwarden
058 2127787

vier Pelikanen stichting

5 + 0 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.